• bbb

Kapasitor pemanasan induksi

Kapasitor pemanasan induksi CRE akeh digunakake kanggo pemanasan induksi frekuensi medium utawa tungku leleh.Uga disebut kapasitor banyu-cooled, iku kapasitor kapenuhan lenga.

 

induction heating capacitor

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Kirim pesen menyang kita: