• bbb

Kabar

  • Apa koefisien panyerepan saka kapasitor film?Apa sing luwih cilik, luwih apik?

    Apa koefisien panyerepan saka kapasitor film nuduhake?Apa sing luwih cilik, luwih apik?Sadurunge ngenalake koefisien panyerepan saka kapasitor film, ayo dipikirake apa dielektrik, polarisasi dielektrik lan fenomena penyerapan kapasitor....
    Waca liyane
  • To Lead the Way to the Future – 2021 CRE Year-End Party

    Kanggo Nuntun Jalan menyang Masa Depan - Pesta Akhir Taun CRE 2021

    2021 wis liwati lan iki minangka taun sing angel kanggo kita kabeh, kalebu pasar lan lingkungan sosial.Nanging, kanthi upaya gabungan kabeh karyawan CRE, dodolan taunan kita tambah udakara 50% tinimbang taun kepungkur.Bangga iku!Tanggal 31 Desember 2...
    Waca liyane
  • Hello, 2022! Happy New Year!

    Sugeng rawuh, 2022!Sugeng warsa enggal!

    2021 minangka taun sing unik, sing durung tau ana ing pirang-pirang cara - kita ngalami COVID-19 sing terus-terusan, kenaikan rega bahan mentah sing edan, lan uga watesan daya amarga kabijakan "kontrol energi & konsumsi".Nanging, sanajan ana kesulitan, kita isih ngrebut macem-macem ...
    Waca liyane
  • What are the causes of damage to film capacitors?

    Apa sing nimbulaké karusakan kanggo film kapasitor?

    Ing kahanan normal, umur kapasitor film dawa banget, lan kapasitor film sing diprodhuksi dening CRE bisa nganti 100.000 jam.Anggere padha bener dipilih lan digunakake, padha ora komponen elektronik sing gampang rusak ing sirkuit, b...
    Waca liyane
  • Differences Between Supercapacitors and Conventional Capacitors

    Bedane Antarane Superkapasitor lan Kapasitor Konvensional

    Kapasitor minangka komponen sing nyimpen muatan listrik.Prinsip panyimpenan energi saka kapasitor umum lan kapasitor ultra (EDLC) padha, loro daya nyimpen ing wangun kolom elektrostatik, nanging super kapasitor luwih cocok kanggo release cepet lan panyimpenan saka energi, utamané kanggo precise ...
    Waca liyane
  • What film capacitors are used in welding equipment?

    Apa kapasitor film digunakake ing peralatan welding?

    Peralatan welding minangka piranti sing nggunakake energi listrik kanggo ngasilake panas kanggo ngelas bagean logam bebarengan.Ing jaman biyen, sumber daya welding nggunakake trafo logam gedhe lan gedhe.Padha dilakokno ing 50Hz utawa 60Hz lan relatif ora efisien.Pangembangan lan panggunaan akeh inverter modern ...
    Waca liyane
  • Notes on the use of metallized film capacitors

    Cathetan babagan panggunaan kapasitor film metallized

    A) Kapasitor film metalized duwe ciri listrik sing owah-owahan gumantung saka kahanan lingkungan sing diselehake, lan tingkat owah-owahan kapasitas beda-beda gumantung saka materi induktor lan konstruksi materi njaba.B) Masalah swara: gangguan ...
    Waca liyane
  • Is the higher capacity of film capacitors better?

    Apa kapasitas sing luwih dhuwur saka kapasitor film luwih apik?

    Amarga kinerja banget lan rega unit cocok, kapasitor film sing digunakake digunakake ing akeh industri kayata electronics, Perkakas ngarep, komunikasi, daya listrik, railroad electrified, mobil Sato, daya angin lan solar generasi daya, etc. Padha wis dadi indispensable. milih...
    Waca liyane
  • CRE’s Team-building Activity in Golden Autumn

    Kegiatan mbangun tim CRE ing Golden Autumn

    Kanggo nambah urip budaya staf, nambah kohesi tim, lan luwih ngiyatake komunikasi lan kolaborasi antarane tim, Wuxi CRE New Energy Technology Co., Ltd. nganakake kegiatan bangunan lan pangembangan klompok kanthi tema "Salah Hati, Terobosan, Win-Win ”...
    Waca liyane
  • High-performance Film Capacitors for EV

    Kapasitor Film kinerja dhuwur kanggo EV

    Ing kendaraan listrik energi anyar, kapasitor minangka komponen utama kanggo nemtokake umur drive frekuensi variabel ing kontrol energi, manajemen daya, konverter daya lan sistem konversi DC-AC.Kapasitor DC-LINK disambungake karo baterei panyimpenan energi lan unit inverter kanggo nresep ...
    Waca liyane
  • CRE’s manufacturing operation has been adjusted under the “dual control of energy consumption” policy

    Operasi manufaktur CRE wis diatur miturut kabijakan "kontrol ganda konsumsi energi".

    Sawise wabah ing China dikendhaleni taun kepungkur, kapasitas manufaktur dibalekake kanthi lengkap.Nanging epidemi global saya suwe saya suda, lan taun iki basis manufaktur liyane ing Asia Tenggara durung bisa nanggung beban lan "tiba" ing karusakan ...
    Waca liyane
  • CRE Releases Damping and Absorption Capacitors in Cylindrical Shape

    CRE Ngeculake Kapasitor Damping lan Penyerapan ing Bentuk Silinder

    CRE nampilake kapasitor damping lan panyerepan sing anyar.Iki dirancang kanggo voltase 0.5kV AC-10kV AC lan nutupi kisaran kapasitansi 0.05μF nganti 50μF.Kapasitor anyar dirancang kanggo sawetara suhu -40 ° C nganti 55 ° C.Area aplikasi sing umum kalebu rectifier, SVC, lokomotif ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2

Kirim pesen menyang kita: