• bbb

Kapasitor Filter AC

  • high reliable oval film capacitor for X ray machine

    kapasitor film oval dhuwur dipercaya kanggo mesin sinar X

    Kapasitansi: 2,5 μF
    Toleransi Kapasitansi: -5% ~ + 5%
    Frekuensi dirating: 50 Hz lan / utawa 60 Hz
    Dirating voltase: 660 VAC
    Suhu sekitar maksimal: -40 ℃ nganti + 70 ℃
    Bahan dielektrik: film polypropylene metallized
  • AC filter

    Filter AC

    Kapasitor Filter AC (AKMJ-S)

    CRE ngembangake panyaring AC film garing iki sing ngrampungake masalah kegagalan filter AC konvensional.

    1. Kasus stainless steel gedhe

    2. energi spesifik dhuwur

    3. gelombang Cut metallized PP film / PU kang njamin kurang poto-induktansi, resistance pecah dhuwur lan dhuwur linuwih.

    4. CRE sawetara kapasitor panyaring AC Applied aman lan dipercaya kontrol marasake awakmu, nggawe seri iki utamané cocok kanggo konverter daya ing doyo tarik, drive, energi dianyari, wilayah transmisi daya, daya jaringan, lan aplikasi UPS, etc.

  • AC filter

    Filter AC

    Filter AC (seri AKMJ-PS)

    Kelembapan Kekandelan Tingkat Uji Panas Lembap, Status Ajeg ing Tegangan Rated.

    Kapasitor film AC CRE bisa nyimpen energi sing bisa dianyari kanthi efektif, sanajan ing lingkungan operasi sing ekstrem.

     

  • AC filter capacitor (AKMJ-PS)

    Kapasitor Filter AC (AKMJ-PS)

    AKMJ-PS seri

    Kapasitor film garing kanggo elektronika daya

    Kelembapan Kekandelan Tingkat Uji Panas Lembap, Status Ajeg ing Tegangan Rated.

    AKMJ-PS kapasitor bisa èfèktif nyimpen energi dianyari, malah ing lingkungan operasi nemen.

     

  • Advanced embedded PCB capacitor designed for high power system

    Majeng ditempelake PCB kapasitor dirancang kanggo sistem daya dhuwur

    Seri AKMJ-PS dirancang nganggo terminal pin, dipasang ing papan PCB.Digunakake digunakake ing peralatan elektronik daya digunakake kanggo Filter AC.

  • New AC filter capacitor for modern converter and UPS application

    Kapasitor Filter AC anyar kanggo konverter modern lan aplikasi UPS

    CRE mrodhuksi macem-macem kapasitor dielektrik film - saka solusi kapasitor daya dhuwur kanggo industri industri lan otomotif, kanggo kapasitor film daya dhuwur cocog kanggo kabeh aplikasi elektronik daya liwat sawetara voltase spanning 100V volt nganti 100 kV.

  • Good quality AC film power capacitor

    Kapasitor daya film AC kualitas apik

    Feature:

    1: Paket pita Mylar, Disegel karo resin;
    2: Tembaga nut ndadékaké, ukuran cilik, gampang instalasi;

    3: Kapasitas gedhe, ukuran cilik;

    4: Resistance kanggo voltase dhuwur, karo marasake awakmu dhewe;

    5: Arus riak dhuwur, kemampuan tahan dv / dt dhuwur.

  • Low-inductance AC capacitor for high power traction motor drive inverters

    Low-inductance AC kapasitor kanggo daya dhuwur doyo tarik motor drive inverter

    Kapasitor seri AKMJ-S iki digunakake kanggo nyerep lan nyimpen energi nalika daya AC luwih dhuwur tinimbang sing dibutuhake dening beban DC, lan nyedhiyakake energi kanggo beban nalika daya AC luwih murah tinimbang sing dibutuhake.

  • Metalized film capacitor for AC filtering

    Kapasitor film metalized kanggo nyaring AC

    Kapasitor AC AKMJ-MT

    Kapasitor film kanggo nyaring AC kanthi proses Self-healing, pola metallizing khusus njamin induktansi nyimpang sing kurang lan linuwih banget.

     

  • High voltage AC film capacitor with wire leads

    Kapasitor film AC tegangan dhuwur kanthi kabel timbal

    AC film kapasitor AKMJ-PS

    1. Desain inovatif

    2. Kasus sing kuat

    3. kualitas dhuwur AC film kapasitor karo rega apik

  • Custom-designed AC film capacitor

    Kapasitor film AC sing dirancang khusus

    1. Kapasitor Filter AC Tiga Fase (AKMJ-S)

    CRE ngembangake panyaring AC film garing iki sing ngrampungake masalah kegagalan filter AC konvensional.

    Unsur kapasitor sing marasake awakmu dhewe, jinis garing, diprodhuksi nggunakake film PP / PU sing diprofil khusus, dipotong gelombang metallized sing njamin induktansi diri sing kurang, resistensi pecah sing dhuwur lan keandalan sing dhuwur.Ndhuwur kapasitor disegel karo epoxy ramah lingkungan sing bisa mateni dhewe.Desain khusus njamin induktansi diri sing sithik banget.Kapasitor filter AC CRE populer digunakake ing traksi rel, jaringan listrik, manajemen kualitas daya, lan aplikasi UPS.

  • Dry type metalized film AC capacitor with cylinderical structure

    Kapasitor AC film metalized garing kanthi struktur silinder

    Kapasitor Filter AC (AKMJ-MC)

    CRE ngembangake kapasitor filter AC film garing sing bisa nolak tegangan dhuwur kanthi kemampuan marasake awak dhewe.Kapasitor Filter AC dirancang khusus kanggo sirkuit AC.Iki populer digunakake ing produk elektronik daya, UPS-daya dhuwur, inverter etc.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2

Kirim pesen menyang kita: