• bbb

Kapasitor Pemanasan Induksi

  • RFM Induction heating capacitor

    Kapasitor pemanasan induksi RFM

    Daya Range: nganti 6000 uF

    Range Tegangan: 0,75kv kanggo 3kv

    Standar Referensi:GB / T3984.1-2004

    IEC60110-1:1998

    instruksi produk

    A. Ora ana getaran mekanik kasar;

    B.ora ana gas lan uap sing mbebayani;

    C.ora konduktivitas listrik lan bledug mbledhos;

    D. Suhu sekitar produk ing kisaran -25 ~ +50 ℃;

    E. banyu cooling kudu banyu murni, lan suhu banyu saka stopkontak ing 40 ℃.

  • Oil-filled Electric capacitor for induction heating furnace

    Kapasitor Listrik sing diisi minyak kanggo tungku pemanasan induksi

    Kapasitor digawe adhem banyu utamane digunakake ing sistem voltase AC sing bisa dikontrol utawa luwes kanthi voltase dirating nganti 4.8kv lan frekuensi nganti 100KHZ kanggo nambah faktor daya ing pemanasan induksi, leleh, aduk utawa piranti casting lan aplikasi sing padha.

  • Newly designed Induction heating capacitor for intermediate frequency furnace

    Kapasitor pemanasan induksi sing anyar dirancang kanggo tungku frekuensi penengah

    Kapasitor pemanasan induksi dirancang kanggo nggunakake tungku induksi lan pemanas, kanggo nambah faktor daya utawa karakteristik sirkuit.

    Kapasitor minangka dielektrik kabeh film sing diresapi karo minyak insulasi biodegradable sing ramah lingkungan lan ora beracun.Iki dirancang minangka unit kasus urip sing adhem banyu (kasus mati ing panyuwunan).Konfigurasi multi bagean (tutul) mbisakake loading saiki dhuwur lan sirkuit resonansi tuning minangka fitur standar.Suhu lingkungan sing disaranake lan aliran banyu penting banget.

    Daya Range: nganti 6000 uF

    Range Tegangan: 0,75kv kanggo 3kv

    Standar Referensi:GB / T3984.1-2004

    IEC60110-1:1998

  • Water cooled capacitor for induction heating equipment

    Kapasitor digawe adhem banyu kanggo peralatan pemanasan induksi

    Kapasitor digawe adhem banyu utamane digunakake ing sistem voltase AC sing bisa dikontrol utawa luwes kanthi voltase dirating nganti 4.8kv lan frekuensi nganti 100KHZ kanggo nambah faktor daya ing pemanasan induksi, leleh, aduk utawa piranti casting lan aplikasi sing padha.

     

Kirim pesen menyang kita: