Napa Pilih CRE?

CRE unggul kanggo ngrancang kapasitor film kanggo ngatasi tuntutan unik sing ditampilake ing saben tahap elektronik inverters. Antarane para pelanggan CRE ing saindenging jagad yaiku produsen sistem daya tarik daya alur, welders, sistem UPS / EPS, sistem sing didorong, pencitraan medis, laser, E-kendaraan, grids cerdas, pangolahan lan inverter kanggo tenaga sing disebar / dianyari.

 

  • company
  • DSC_0282
  • abouts

Temokake kepiye CRE nggawe energi energi karo para pelanggan ing saindenging jagad

produk produk

APLIKASI PRODUK KITA

Priksa aplikasi kita.

Advantensi Kita

  • unique product solutions, improved performance and increased reliability

    Inovasi

    solusi produk unik, kinerja sing apik lan tambah linuwih

  • Established product portfolio, a broad portfolio with a proved history of reliability of CRE products for different applications.

    Sugih Macem-macem

    Portopolio produk sing diadegake, portofolio sing amba kanthi sejarah sing bisa dipercaya kanggo produk CRE kanggo macem-macem aplikasi.

  • You can receive the products within 30 days

    Pangiriman Cepet

    Sampeyan bisa nampa produk ing 30 dina