Kenapa Pilih CRE?

CRE unggul ing ngrancang kapasitor film kanggo ngrampungake panjaluk unik sing ditampilake ing saben tahap elektronik inverter listrik.Antarane pelanggan CRE ing saindenging jagad yaiku produsen sistem tenaga traksi rel, tukang las, sistem UPS / EPS, sistem sing didorong, pencitraan medis, laser medis, kendaraan E, jaringan cerdas, pangolahan lan inverter kanggo tenaga sing disebarake / dianyari.

 

  • company
  • DSC_0282
  • abouts

Temokake kepiye CRE nggawe masa depan energi karo para pelanggan ing saindenging jagad

produk unggulan

APLIKASI PRODUK KAMI

Priksa aplikasi kita.

Kaluwihan Kita

  • unique product solutions, improved performance and increased reliability

    Inovasi

    solusi produk unik, kinerja apik lan tambah linuwih

  • Established product portfolio, a broad portfolio with a proved history of reliability of CRE products for different applications.

    Sugih ing Macem-macem

    Portofolio produk sing diadegake, portofolio sing wiyar kanthi sejarah sing bisa dipercaya produk CRE kanggo macem-macem aplikasi.

  • You can receive the products within 30 days

    Pangiriman Cepet

    Sampeyan bisa nampa produk ing 30 dina

Kirim pesen menyang kita: