• bbb

Snubber

  • ROHS and REACH compliant Axial snubber capacitor SMJ-TE

    ROHS lan REACH tundhuk Axial snubber kapasitor SMJ-TE

    Kapasitor Snubber
    Range CRE kapasitor snubber IGBT cocog karo ROHS lan REACH.

    1. Karakteristik flame retardant

    2. Pager plastik utawa pager pita Mylar

    3. mburi epoxy kapenuhan

    4. Selaras karo UL94

    5. Custom dirancang kasedhiya

  • Damping Absorption Capacitor

    Damping Absorption Capacitor

    CRE nyedhiyakake kabeh jinis kapasitor snubber

    1. Inovatif kapasitor panyerepan damping dirancang lan diprodhuksi dening CRE

    2. CRE minangka pimpinan ing desain lan manufaktur kapasitor film.

    3. Yen sampeyan mbutuhake specifications kapasitor panyerepan damping unik, pindhah menyang pusat desain kita kanggo kapasitor selaras.

    Aplikasi:

    Lagi utamané digunakake kanggo matesi tingkat munggah voltase ing sirkuit sing
    gedhe banget, kanggo nglindhungi ngoper lan pangayoman saka semikonduktor ing daya
    elektronik;nyaring lan panyimpenan energi.
    Wilayah aplikasi utama yaiku rectifier, SVC, pasokan listrik lokomotif, lsp.

     

  • GTO snubber capacitor in power electronic equipment

    GTO snubber kapasitor ing peralatan elektronik daya

    Sirkuit snubber penting kanggo dioda sing digunakake ing sirkuit switching.Bisa nylametake dioda saka spike overvoltage, sing bisa kedadeyan sajrone proses pemulihan mbalikke.

  • High peak current snubber film capacitors design for IGBT power electronics applications

    Desain kapasitor film snubber puncak dhuwur kanggo aplikasi elektronik daya IGBT

    IGBT snubber SMJ-P

    1. Kasus plastik, Disegel karo resin;

    2. Timah-dilapisi sisipan tembaga ndadékaké, instalasi gampang kanggo IGBT;

    3. Resistance kanggo voltase dhuwur, tgδ kurang, mundhak suhu kurang;

    4. kurang ESL lan ESR;

    5. Arus pulsa dhuwur.

     

  • High quality snubber with High pulse load capability

    Snubber kualitas dhuwur kanthi kemampuan beban pulsa sing dhuwur

    IGBT snubber SMJ-P

    Kapasitor film snubber CRE dirancang kanggo operasi saiki puncak sing dibutuhake kanggo nglindhungi voltase transien.

    1. dhuwur dv / dt tahan kemampuan

    2. Gampang instalasi kanggo IGBT

  • High-class IGBT Snubber capacitor design for high power applications

    Desain kapasitor IGBT Snubber kelas dhuwur kanggo aplikasi daya dhuwur

    IGBT snubber SMJ-P

    1. Kasus plastik, Disegel karo resin;

    2. Timah-dilapisi sisipan tembaga ndadékaké, instalasi gampang kanggo IGBT;

    3. Resistance kanggo voltase dhuwur, tgδ kurang, mundhak suhu kurang;

    4. kurang ESL lan ESR;

    5. Arus pulsa dhuwur;

    6. Sertifikat UL.

     

  • Polypropylene Snubber Capacitors used in high voltage, high current and high pulse applications

    Polypropylene Snubber Kapasitor digunakake ing voltase dhuwur, saiki dhuwur lan aplikasi pulsa dhuwur

    Axial Snubber kapasitor SMJ-TE

    Kapasitor Snubber yaiku kapasitor arus dhuwur, frekuensi dhuwur kanthi terminal aksial.Kapasitor Film Axial kasedhiya ing CRE.Kita nawakake persediaan, rega, & lembar data kanggo Kapasitor Film Axial.

    1. ISO9001 lan UL sertifikat;

    2. Persediaan ekstensif;

     

  • Wholesale High voltage Snubber Capacitor

    Grosir High voltase Snubber Capacitor

    CRE nyedhiyakake kabeh jinis kapasitor snubber.

    1. Kapasitor snubber inovatif dirancang lan diprodhuksi dening CRE

    2. Pimpinan ing desain kapasitor film lan manufaktur.

    3. Yen sampeyan mbutuhake specifications snubber unik, pindhah menyang pusat desain kita kanggo kapasitor snubber dirancang khusus.

     

  • Metalized film IGBT Snubber capacitor

    Metalized film IGBT Snubber kapasitor

    1. Kasus plastik, Disegel karo resin;

    2. Timah-dilapisi sisipan tembaga ndadékaké, instalasi gampang kanggo IGBT;

    3. Resistance kanggo voltase dhuwur, tgδ kurang, mundhak suhu kurang;

    4. kurang ESL lan ESR;

    5. Arus pulsa dhuwur.

     

  • High-Current Film Capacitor Snubber for Welding Machine (SMJ-TC)

    Snubber Kapasitor Film Arus Tinggi kanggo Mesin Las (SMJ-TC)

    Model Kapasitor: SMJ-TC

    Fitur:

    1. Elektroda kacang tembaga

    2. Ukuran fisik cilik lan instalasi gampang

    3. Mylar tape teknologi nduwurke tumpukan

    4. Isi resin garing

    5. Low Equivalent Series Inductance (ESL) lan Equivalent Series Resistance (ESR)

    Aplikasi:

    1. GTO Snubber

    2. Tegangan Puncak lan Penyerapan lan Perlindhungan Arus Puncak kanggo Komponen Ngalih ing Peralatan Elektronik

     

    Sirkuit snubber penting kanggo dioda sing digunakake ing sirkuit switching.Bisa nylametake dioda saka spike overvoltage, sing bisa kedadeyan sajrone proses pemulihan mbalikke.

  • Axial GTO snubber capacitors

    Axial GTO kapasitor snubber

    Kapasitor iki cocok kanggo nahan pulsa saiki abot sing biasane ditemokake ing proteksi GTO.Sambungan aksial ngidini nyuda induktansi seri lan nyedhiyakake kontak listrik sing bisa dipercaya kanthi mekanik sing kuat lan boros termal panas sing apik sing diprodhuksi sajrone layanan.

  • Low loss dielectric of polypropylene film Snubber capacitor for IGBT application

    Low mundhut dielektrik film polypropylene Snubber kapasitor kanggo aplikasi IGBT

    Range CRE kapasitor snubber IGBT cocog karo ROHS lan REACH.

    1. Flame retardant ciri wis menthekake karo nggunakake pager plastik lan epoxy mburi isi kang salaras karo UL94-VO.

    2. Gaya terminal lan ukuran kasus bisa disesuaikan.

     

Kirim pesen menyang kita: