• bbb

EV kapasitor

CRE nyedhiyakake solusi kapasitor profesional kanggo mobil listrik lan mobil listrik hibrida.Seri DKMJ-AP lan seri DMJ-PC kita nawakake fungsi nyaring DC-Link sing penting ing pengontrol motor EV lan HEV.Padha duwe kapasitansi energi gedhe ing ukuran fisik cilik lan bandgap sudhut (WGB) kanggo nepaki kritéria produksi.

timg 12

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Kirim pesen menyang kita: