• bbb

Produk

  • high reliable oval film capacitor for X ray machine

    kapasitor film oval dhuwur dipercaya kanggo mesin sinar X

    Kapasitansi: 2,5 μF
    Toleransi Kapasitansi: -5% ~ + 5%
    Frekuensi dirating: 50 Hz lan / utawa 60 Hz
    Dirating voltase: 660 VAC
    Suhu sekitar maksimal: -40 ℃ nganti + 70 ℃
    Bahan dielektrik: film polypropylene metallized
  • DC Link automotive film capacitor for EV/HEV with long life(DKMJ-AP)

    Kapasitor film otomotif DC Link kanggo EV/HEV kanthi umur dawa (DKMJ-AP)

    Rated kapasitansi: 320 μF ± 10%

    Tegangan Rated: 750VDC

    Tegangan lonjakan non-ambalan: 1125V

    Dirating energi: 90Ws

    Rintangan seri: ≤0.6mΩ (10KHz)

    Tangent saka mundhut: 0,001 (100Hz)

    wektu discharge dhewe const.: 10000S

    Induktansi diri: ≤15nH(1MHz)

    Suhu operasi: -40 ~ 105 ° C

    Suhu panyimpenan: -40 ~ 105 ° C

    Urip layanan: 100000 h

    Kuota gagal:50 Pas

  • AC filter

    Filter AC

    Kapasitor Filter AC (AKMJ-S)

    CRE ngembangake panyaring AC film garing iki sing ngrampungake masalah kegagalan filter AC konvensional.

    1. Kasus stainless steel gedhe

    2. energi spesifik dhuwur

    3. gelombang Cut metallized PP film / PU kang njamin kurang poto-induktansi, resistance pecah dhuwur lan dhuwur linuwih.

    4. CRE sawetara kapasitor panyaring AC Applied aman lan dipercaya kontrol marasake awakmu, nggawe seri iki utamané cocok kanggo konverter daya ing doyo tarik, drive, energi dianyari, wilayah transmisi daya, daya jaringan, lan aplikasi UPS, etc.

  • DC link capacitor DMJ-MT

    DC link kapasitor DMJ-MT

    Model Kapasitor: Seri DMJ-MT

    1. Range Kapasitansi: 10-100uf;

    2. Range voltase: 350-1100V;

    3. Suhu: nganti 85 ℃;

    4. Faktor dissipation banget;

    5. Resistance insulasi sing dhuwur banget;

     

     

  • ROHS and REACH compliant Axial snubber capacitor SMJ-TE

    ROHS lan REACH tundhuk Axial snubber kapasitor SMJ-TE

    Kapasitor Snubber
    Range CRE kapasitor snubber IGBT cocog karo ROHS lan REACH.

    1. Karakteristik flame retardant

    2. Pager plastik utawa pager pita Mylar

    3. mburi epoxy kapenuhan

    4. Selaras karo UL94

    5. Custom dirancang kasedhiya

  • 16V10000F super capacitor bank

    16V10000F super kapasitor bank

    Bank kapasitor kasusun saka akeh kapasitor siji ing seri.Kanggo alesan teknologi, unipolar dirating voltase apa supercapacitor umume ing bab 2,8 V, supaya ing paling kasus kudu digunakake ing seri, wiwit seri sirkuit sambungan saben kapasitas siji angel kanggo njamin 100% padha, iku hard kanggo mesthekake yen. saben bocor monomer padha, iki bakal kasil sirkuit seri saben monomer voltase daya, bisa nimbulaké karusakan saka kapasitor liwat voltase, mulane, kapasitor super kita ing seri tambahan equalizing sirkuit, njamin saben imbangan voltase monomer.

  • Damping Absorption Capacitor

    Damping Absorption Capacitor

    CRE nyedhiyakake kabeh jinis kapasitor snubber

    1. Inovatif kapasitor panyerepan damping dirancang lan diprodhuksi dening CRE

    2. CRE minangka pimpinan ing desain lan manufaktur kapasitor film.

    3. Yen sampeyan mbutuhake specifications kapasitor panyerepan damping unik, pindhah menyang pusat desain kita kanggo kapasitor selaras.

    Aplikasi:

    Lagi utamané digunakake kanggo matesi tingkat munggah voltase ing sirkuit sing
    gedhe banget, kanggo nglindhungi ngoper lan pangayoman saka semikonduktor ing daya
    elektronik;nyaring lan panyimpenan energi.
    Wilayah aplikasi utama yaiku rectifier, SVC, pasokan listrik lokomotif, lsp.

     

  • DC link capacitor DMJ-PS

    DC link kapasitor DMJ-PS

    Model Kapasitor: Seri DMJ-PS

    1. Kapasitansi sawetara: 8-150uf;

    2. Range voltase: 450-1300V;

    3. Suhu: nganti 105 ℃;

    4. Faktor dissipation banget;

    5. Resistance insulasi sing dhuwur banget;

    6. Konstruksi non-polar;

    7. PCB soyo tambah, 2-pin, 4-pin, versi terminal 6-pin kanggo pilihan;

     

     

  • AC filter

    Filter AC

    Filter AC (seri AKMJ-PS)

    Kelembapan Kekandelan Tingkat Uji Panas Lembap, Status Ajeg ing Tegangan Rated.

    Kapasitor film AC CRE bisa nyimpen energi sing bisa dianyari kanthi efektif, sanajan ing lingkungan operasi sing ekstrem.

     

  • AC filter capacitor (AKMJ-PS)

    Kapasitor Filter AC (AKMJ-PS)

    AKMJ-PS seri

    Kapasitor film garing kanggo elektronika daya

    Kelembapan Kekandelan Tingkat Uji Panas Lembap, Status Ajeg ing Tegangan Rated.

    AKMJ-PS kapasitor bisa èfèktif nyimpen energi dianyari, malah ing lingkungan operasi nemen.

     

  • DC LINK capacitor DKMJ-S

    DC LINK kapasitor DKMJ-S

    Kapasitor daya dhuwur seri DKMJ-S

    1. sawetara suhu operasi: +70 kanggo -45 ℃

    2. Range Kapasitansi: 100uf - 20000uf

    3. Rated voltase: 600VDC-4000VDC

    4. Altitute maksimum: 2000m

    5. Umur: 100000 jam

    6. Referensi: standar: IEC61071, IEC61881, ISO9001

     

  • DC link capacitor DMJ-PC

    DC link kapasitor DMJ-PC

    DC link kapasitor: DMJ-PC

    Kapasitor polypropylene metallized dhuwur minangka komponen pilihan kanggo Filter DC liyane, panyimpenan energi lan aplikasi sing padha kanggo elektronika daya.

     

Kirim pesen menyang kita: