• bbb

Panyimpenan Energi / Pulse Capacitor

  • Power electronic capacitor for energy storage

    Kapasitor elektronik daya kanggo panyimpenan energi

    Metalized film daya elektronik kapasitor DMJ-MC seri

    1. Inovasi liwat teknologi paten - solusi produk unik nggunakake teknologi proses paten CRE kanggo entuk teknologi kinerja optimal.

    2. Mitra sing dipercaya- Supplier kapasitor menyang panyedhiya sistem tenaga utama ing donya lan dipasang ing sistem elektronik daya global

    3. Portofolio produk sing diadegake, portofolio sing amba kanthi sejarah sing bisa dipercaya produk CRE kanggo macem-macem aplikasi.

     

  • High voltage pulse capacitor

    Kapasitor pulsa voltase dhuwur

    Tegangan dhuwur Surge protèktif kapasitor

    Kapasitor voltase dhuwur CRE nyedhiyakake daya reaktif sing prasaja lan dipercaya kanggo ningkatake kinerja sistem, kualitas lan efisiensi.Iki dirancang lan diprodhuksi nggunakake teknologi canggih lan bahan berkualitas tinggi, lan minangka unit dielektrik kabeh film sing diresapi karo cairan dielektrik biodegradable.

  • High pulse film capacitor for cable test equipment

    Kapasitor film pulsa dhuwur kanggo peralatan uji kabel

    Pulse Grade Kapasitor & Energy Discharge Kapasitor

    Kapasitor energi dhuwur digunakake ing daya pulsa lan aplikasi kahanan daya.

    Kapasitor Pulse iki khusus digunakake kanggo kesalahan kabel lan peralatan tes

Kirim pesen menyang kita: