• bbb

Filter Daya Aktif

Kapasitor kanggo saringan daya aktif diprodhuksi ing macem-macem jinis, ukuran lan desain.Jinis sing paling umum digunakake dibangun nggunakake film polypropylene metalized nalika sawetara nggunakake film polyester metalized utawa kertas.

CRE khusus ngrancang kapasitor film polypropylene metalized kanggo APF, SVG, lsp.

power factor correction capacitor

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Kirim pesen menyang kita: