• bbb

Kapasitor Super Kab

  • 16V10000F super capacitor bank

    16V10000F super kapasitor bank

    Bank kapasitor kasusun saka akeh kapasitor siji ing seri.Kanggo alesan teknologi, unipolar dirating voltase apa supercapacitor umume ing bab 2,8 V, supaya ing paling kasus kudu digunakake ing seri, wiwit seri sirkuit sambungan saben kapasitas siji angel kanggo njamin 100% padha, iku hard kanggo mesthekake yen. saben bocor monomer padha, iki bakal kasil sirkuit seri saben monomer voltase daya, bisa nimbulaké karusakan saka kapasitor liwat voltase, mulane, kapasitor super kita ing seri tambahan equalizing sirkuit, njamin saben imbangan voltase monomer.

  • Battery-ultracapacitor hybrid energy storage unit

    Unit panyimpenan energi hibrida baterei-ultracapacitor

    Ultrakapasitor seri:

    Digunakake kanggo panyimpenan energi

    16v 500f

    Ukuran: 200*290*45mm

    Max terus menerus saiki: 20A

    Puncak saiki: 100A

    Energi panyimpenan: 72w

    Siklus: 110.000 kaping

  • super capacitor

    "kapasitor super kab

    Supercapacitor, uga dikenal minangka ultracapacitor utawa Electrical Doule-Layer Capacitor,kapasitor emas,kapasitor farad.Kapasitor nyimpen energi kanthi muatan statis minangka lawan saka reaksi elektrokimia.Aplikasi diferensial voltase ing piring positif lan negatif ngisi kapasitor.

    Iku unsur elektrokimia, nanging ora ngalami reaksi kimia ing proses nyimpen energi, kang bisa dibalèkaké, pramila supercapacitors bisa bola-bali daya lan dibuwang atusan ewu kaping.

    Bagean saka kapasitor super bisa katon minangka loro non-reaktif piring elektroda keropos, ing piring, listrik, piring positif narik kawigaten ion negatif ing elektrolit ing, piring negatif narik kawigaten ion positif, bener kawangun loro lapisan panyimpenan kapasitif.Ion positif kapisah sing. cedhak piring negatif, lan ion negatif cedhak piring positif.

  • Wholesale ultracapacitor

    Grosir ultracapacitor

    Supercapacitor, uga dikenal minangka ultracapacitor utawa Electrical Doule-Layer Capacitor,kapasitor emas,kapasitor farad.Kapasitor nyimpen energi kanthi muatan statis minangka lawan saka reaksi elektrokimia.Aplikasi diferensial voltase ing piring positif lan negatif ngisi kapasitor.

    Iku unsur elektrokimia, nanging ora ngalami reaksi kimia ing proses nyimpen energi, kang bisa dibalèkaké, pramila supercapacitors bisa bola-bali daya lan dibuwang atusan ewu kaping.

    Bagean saka kapasitor super bisa katon minangka loro non-reaktif piring elektroda keropos, ing piring, listrik, piring positif narik kawigaten ion negatif ing elektrolit ing, piring negatif narik kawigaten ion positif, bener kawangun loro lapisan panyimpenan kapasitif.Ion positif kapisah sing. cedhak piring negatif, lan ion negatif cedhak piring positif.

  • New developed Hybrid Supercapacitor Battery

    Baterei Supercapacitor hibrida anyar sing dikembangake

    CRE nyedhiyakake kapasitor super kualitas dhuwur.

    Babagan baterei sing bisa diisi ulang, fitur supercapacitors kapacak ing ngisor iki:

    1. arus puncak sing luwih dhuwur;

    2. biaya murah saben siklus;

    3. ora ana bebaya overcharging;

    4. reversibility apik;

    5. elektrolit non-korosif;

    6. keracunan materi kurang.

    Baterei nawakake biaya tuku sing luwih murah lan voltase stabil nalika dibuwang, nanging mbutuhake kontrol elektronik lan peralatan switching sing rumit, kanthi mundhut energi lan bebaya spark diwenehi singkat.

Kirim pesen menyang kita: