• bbb

DC Link Capacitor

  • DC Link automotive film capacitor for EV/HEV with long life(DKMJ-AP)

    Kapasitor film otomotif DC Link kanggo EV/HEV kanthi umur dawa (DKMJ-AP)

    Rated kapasitansi: 320 μF ± 10%

    Tegangan Rated: 750VDC

    Tegangan lonjakan non-ambalan: 1125V

    Dirating energi: 90Ws

    Rintangan seri: ≤0.6mΩ (10KHz)

    Tangent saka mundhut: 0,001 (100Hz)

    wektu discharge dhewe const.: 10000S

    Induktansi diri: ≤15nH(1MHz)

    Suhu operasi: -40 ~ 105 ° C

    Suhu panyimpenan: -40 ~ 105 ° C

    Urip layanan: 100000 h

    Kuota gagal:50 Pas

  • DC link capacitor DMJ-MT

    DC link kapasitor DMJ-MT

    Model Kapasitor: Seri DMJ-MT

    1. Range Kapasitansi: 10-100uf;

    2. Range voltase: 350-1100V;

    3. Suhu: nganti 85 ℃;

    4. Faktor dissipation banget;

    5. Resistance insulasi sing dhuwur banget;

     

     

  • DC link capacitor DMJ-PS

    DC link kapasitor DMJ-PS

    Model Kapasitor: Seri DMJ-PS

    1. Kapasitansi sawetara: 8-150uf;

    2. Range voltase: 450-1300V;

    3. Suhu: nganti 105 ℃;

    4. Faktor dissipation banget;

    5. Resistance insulasi sing dhuwur banget;

    6. Konstruksi non-polar;

    7. PCB soyo tambah, 2-pin, 4-pin, versi terminal 6-pin kanggo pilihan;

     

     

  • DC LINK capacitor DKMJ-S

    DC LINK kapasitor DKMJ-S

    Kapasitor daya dhuwur seri DKMJ-S

    1. sawetara suhu operasi: +70 kanggo -45 ℃

    2. Range Kapasitansi: 100uf - 20000uf

    3. Rated voltase: 600VDC-4000VDC

    4. Altitute maksimum: 2000m

    5. Umur: 100000 jam

    6. Referensi: standar: IEC61071, IEC61881, ISO9001

     

  • DC link capacitor DMJ-PC

    DC link kapasitor DMJ-PC

    DC link kapasitor: DMJ-PC

    Kapasitor polypropylene metallized dhuwur minangka komponen pilihan kanggo Filter DC liyane, panyimpenan energi lan aplikasi sing padha kanggo elektronika daya.

     

  • Metallized polypropylene film capacitor for power supply & conversion

    Metallized polypropylene film kapasitor kanggo sumber daya & konversi

    Kapasitor polypropylene metallized kristal dhuwur minangka komponen pilihan kanggo Filter DC liyane, panyimpenan energi lan aplikasi sing padha kanggo abad kaping 21.

     

  • DC link capacitor DMJ-MC

    DC link kapasitor DMJ-MC

    Model Kapasitor: Seri DMJ-MC

    Kanthi sawetara voltase dirating saka 450 kanggo 4000 VDC lan sawetara kapasitansi saka 50-4000 UF, DMJ-MC kapasitor dilengkapi perkakas tembaga lan tutup plastik kanggo jampel.Iki dikemas ing silinder aluminium lan diisi resin garing.Kapasitansi sing luwih gedhe kanthi ukuran sing luwih cilik, kapasitor DMJ-MC bisa dipasang kanthi gampang.

    DMJ-MC metalized film kapasitor ing CRE wis kaluwihan competitive liwat kapasitor elektrolitik tradisional ing Konverter frekuensi lan inverter amarga ukuran cilik, Kapadhetan energi luwih, resistance kanggo voltase luwih, pangarep-arep urip maneh, biaya produksi murah lan unik kemampuan marasake awakmu dhewe.

  • Custom-made film capacitor for defibrillators

    Kapasitor film sing digawe khusus kanggo defibrillator

    Kapasitor film dirancang kanggo defibrillators seri DMJ-PC

    Kapasitor film Defibrillator dirancang khusus kanggo nyukupi panjaluk linuwih piranti medis Kelas III.

    1. Range Kapasitansi: 32μF nganti 500μF

    2. Kapasitansi Toleransi: ± 5% Standar

    3. Range Tegangan DC: 800 VDC kanggo 6000 VDC

    4. sawetara suhu operasi: +70 kanggo -45 ℃

    5. Altitute maksimum: 2000m

    6. Umur: 100000 jam

    7. Referensi: standar: IEC61071, IEC61881

  • High power capacitor for power electronics

    Kapasitor daya dhuwur kanggo elektronika daya

    Kapasitor daya dhuwur seri DKMJ-S

    1. sawetara suhu operasi: +70 kanggo -45 ℃

    2. Range Kapasitansi: 100uf - 20000uf

    3. Rated voltase: 600VDC-4000VDC

    4. Altitute maksimum: 2000m

    5. Umur: 100000 jam

    6. Referensi: standar: IEC61071, IEC61881

     

  • Custom-made Power capacitors used in DC-link circuits

    Custom-digawe Power kapasitor digunakake ing sirkuit DC-link

    Seri DMJ-PC

    Kapasitor film metallized minangka sawetara kapasitor sing paling umum digunakake ing sirkuit elektronik saiki, dene kapasitor film daya kurang umum digunakake kanggo aplikasi decoupling lan nyaring.

    Kapasitor film daya akeh digunakake ing sirkuit DC-link, laser pulsed, sinar X-ray, lan shifter fase.

     

     

  • DC-LINK MKP capacitors with rectangular case

    DC-LINK MKP kapasitor karo kasus persegi dowo

    Model Kapasitor: Seri DMJ-PS

    1. Kapasitansi sawetara: 8-150uf;

    2. Range voltase: 450-1300V;

    3. Suhu: nganti 105 ℃;

    4. Faktor dissipation banget;

    5. Resistance insulasi sing dhuwur banget;

    6. Konstruksi non-polar;

    7. PCB soyo tambah, 2-pin, 4-pin, versi terminal 6-pin kanggo pilihan;

     

     

  • High voltage DC film capacitors for power conversion

    Kapasitor film DC voltase dhuwur kanggo konversi daya

    Model Kapasitor: Seri DMJ-MC

    1. Range voltase: 450VDC-4000VDC

    2. Range Kapasitansi: 50uf-4000uf

    3. kemampuan marasake awakmu dhewe

    4. voltase dhuwur, saiki dhuwur, Kapadhetan energi dhuwur

    5. ngisi epoksi sing ramah lingkungan

    6. Aplikasi: konversi daya

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3

Kirim pesen menyang kita: