• bbb

Sistem daya traksi rel

Seri CRE DKMJ-S bakal dadi pas banget amarga umure sing dawa, ESR sing sithik lan resistensi sing kuat kanggo tegangan dhuwur kanthi fitur penyembuhan diri kanggo sistem traksi rel.Sampeyan bakal nemokake rincian desain lan parameter liyane ing kene.

 

Rail traction capacitor

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Kirim pesen menyang kita: