• bbb

Babagan Kita

Wuxi CRE New Energy Technology Co., Ltd.

Ringkesan

Wuxi CRE New Energy Technology Co., Ltd minangka pionir ing desain, pangembangan lan

produksi kapasitor film ing China.Kita bangga duwe kemampuan, sregep lan

tim desain darmabakti lan pangembangan.

Paten
Nggawe

Visi lan Pernyataan Misi

Nilai perusahaan wis diselehake ing inisial (CRE) sing makili Kontribusi, Penguatan lan Keunggulan.

Visi kita yaiku nyedhiyakake solusi inovatif kanggo komunitas global supaya bisa nyambung karo jagad elektronik masa depan sing ora bisa dihindari lan molah malih.

Misi kita yaiku dadi salah sawijining pemasok kapasitor sing paling dikenal ing domestik lan internasional.

Produk lan Aplikasi

CRE wis dadi supplier global kapasitor film metalized wiwit 2011, ngirim solusi dipercaya lan profesional kanggo elektronik daya;nyelidiki macem-macem lapangan kalebu otomatisasi industri lan hemat energi, listrik tenaga, transportasi sepur, mobil listrik lan energi anyar sing lestari.Solusi kapasitor sing dipercaya, berkualitas lan dioptimalake sing disesuaikan kanggo para klien mesthi dadi prioritas utama.

A sawetara saka sudhut produk kapasitor sing ditawakake kanggo PV / daya angin inverter, mining converters, rail traksi sistem daya, EPS, UPS, APF, SVG, sumber daya khusus, Manajemen daya / transmisi, sistem mimpin, E-kendaraan etc. utamané Applied kanggo DC-Link, IGBT snubber, resonansi voltase dhuwur, kopling lan nyaring AC.

Saiki, CRE duwe luwih saka 20 paten lan disertifikasi dening Sistem Manajemen Kualitas ISO9001 lan TS16949 lan organisasi safety UL.

Pelanggan, Mitra lan Masa Depan

Ora mung perusahaan kasebut nglayani pelanggan ing njero, nanging CRE wis nggawe produk kanggo perusahaan ing saindenging jagad.

Ing 2016, CRE nandatangani perjanjian kerjasama strategis karo DKE, Komisi Jerman kanggo Teknologi Listrik, Elektronik & Informasi DIN lan VDE.ERC kanggo elektronika daya didegake kanggo tujuan R&D.

Wuxi CRE New Energy ngarepake kerja sama karo mitra strategis ing saindenging jagad.Bebarengan, kita bakal mimpin aplikasi luwih saka kapasitor film ing lapangan elektronik, kontribusi kanggo pangembangan energi anyar sing ramah lingkungan lan luwih apik nglayani para pelanggan ing saindenging jagad.

Pabrik

CRE-frontdesk
IMG_0589
IMG_0646.HEIC_副本

Fasilitas

banner
banner1
image86

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Kirim pesen menyang kita: