• bbb

Kanggo Nuntun Jalan menyang Masa Depan - Pesta Akhir Taun CRE 2021

 

2021 wis liwati lan iki minangka taun sing angel kanggo kita kabeh, kalebu pasar lan lingkungan sosial.Nanging, kanthi upaya gabungan kabeh karyawan CRE, dodolan taunan kita tambah udakara 50% tinimbang taun kepungkur.Bangga iku!

 

Tanggal 31 Desember 2021, perusahaan kita nganakake pesta akhir taun.

 CRE year-end party1

 

 

Pak Chen Dong, presiden, menehi pidato pambuka kanggo pesta kasebut.

CRE president made a speech

 

 

Matur nuwun kanggo kabeh mitra sing diundang ing pesta akhir taun.Tanpa dhukungan sing cedhak, CRE bakal angel nggayuh apa sing diduweni saiki.Lan kita ngarep-arep kanggo nerusake kemitraan gedhe iki.

CRE partners

 

 

Kita multi-talenta lan bersaing kanggo nampilake pertunjukan.

cre shows

 

 

Kabeh padha ngaturake kembang.Geguyu ngebaki bale pesta.

 happy CRE

 

 

CRE yaiku ONE United Team.Semangat ONE TEAM terus amarga saben individu saka kita.Mulane, akeh karyawan sing pinunjul diakoni ing pesta akhir taun.Sugeng rawuh!

 CRE employees

 

 

Sawise 2021 sing petualang lan menang iki, ayo bebarengan nggawe luwih akeh kamenangan ing 2022!

cre cheers

 


Wektu kirim: Jan-04-2022

Kirim pesen menyang kita: